MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Pınar Ortaokulu

Pınar Ortaokulu

PINAR MAH. AKYAKA SK. NO: 99 KÖYCEĞİZ / MUĞLA
Vizyon
Hiçbir öğrenciden vazgeçmeden, üreten, yenilikçi, ,ilkleri başarabilme özelliğini taşıyan, milli kültürden ödün vermeyen, kendi olmanın gururunu taşıyabilen, hızla gelişen ve ilerleyen dünyamızda çağın gerisinde kalmayarak yenilikleri günümüze uyarlayabilecek bireyler yetiştiren, eğitim öğretim anlamında ilçemizin ve ilimizin en başarılı kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Biz: Öğrencilerimizi sadece bir meslek sahibi bireyler olarak değil, iyi birer vatandaş olarak yetiştirerek, geleceğe hazırlamak; Atatürk ilke ve esaslarına bağlı, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında belirtilen değerlere uygun, vatanını, milletini seven, kendine güvenen, sorgulayıcı, karar verebilen, ileri görüşlü, insan hak ve özgürlüklerini, demokrasiyi benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.
08.50- 16.10
Kalorifer/Klima